Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Δημοκρατικό ύφος και ήθος


Η μοναδική αλλά και  μοναχική αναγκαστικά, λόγω της ποιότητας της, διαμαρτυρία σήμερα έξω από το Δημαρχείο Κρανιδίου, αυτή του Μάκη Κατσαιτη που "ιχνογράφησε το διάστημα" με δημοκρατικό ήθος ,με ευγένεια και με ηχηρή σιωπή, σε κραυγαλέα αντίθεση με τις ασχήμιες των ξενόφερτων επιδρομέων.
.
Λυπάμαι πράγματι Μάκη  που δεν συμφωνώ μαζί σου σ αυτό το θέμα γιατί έχω ισχυρή την αίσθηση ότι πρέπει να ανταποκρίνομαι στην εντολή αυτών που με ψήφισαν. αλλά και στην προσδοκία αυτών που δεν με ψήφισαν, για αποτελεσματική διοίκηση και επίλυση των καθημερινών προβλημάτων όπως είναι και αυτό της καθαριότητας .
 Άλλωστε και οι δημότες μας που είναι οι πραγματικοί εργοδότες των υπαλλήλων του Δήμου, είναι και αυτοί εργαζόμενοι και πολλοί άνεργοι και έχουν δικαίωμα να απαιτούν καλλίτερη ποιότητα των υπηρεσιών για τις οποίες πληρώνουν. Εσύ άλλωστε Μάκη γνωρίζεις πολύ καλλίτερα από κάθε άλλον και το έχεις ζήσει στο πετσί σου ,τι σημαίνει η ανασφάλεια του εργαζόμενου στον ιδιωτικό τομέα σε σχέση με το κρατικοδίαιτο βόλεμα χωρίς βέβαια αυτό να ισχύει χωρίς εξαιρέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου